Mo le Kuata Lona Fa 2022

Amerika i Matu

O se suiga i le tau o Polyol na vaaia i le Q4 2022. I le H1 o le kuata na faʻaitiitia ai le tau o oloa gaosi ona o le faʻaitiitia o tau o le Propylene Oxide e mafua mai i tau vaivai i luga.O le fa'atupuina fa'atasi o le fa'aputuga o oloa ona o le fa'aitiitia o le fa'aitiitiga o oloa na fa'aleagaina ai le tau o oloa.Peitai i le masina mulimuli o le kuata na suia ai le tau o le tau ma siitia ai le tau o Polyol seia oo i le faaiuga o le Q4 ona o le siisii ​​o mea taumafa ma tau o oloa ae na feololo le manaoga mai pisinisi e faaaoga i le faaiuga Ina ua maeʻa le Q4 tau Polyol i Amerika na faamautu i le. USD 4830/MT, ina ua maeʻa se faʻaititia o le 1% i talanoaga a le kuata talu ai.

Asia

O le maketi a Asan na faʻaalia ai le fesuisuiai o tau o Polvol i le kuata lona 4 o le 2022. faʻapea foʻi ma isi maketi faavaomalo.e le gata i lea, na pa'u pea le tau ona o le vaivai o manaoga mai fale gaosi oloa i lalo ifo ma le faaitiitia o tau o mea taumafa.Ae o le masina mulimuli o le kuata na toe ola ai le tau o oloa, ma na siitia le tau o le Polyol seia oo i le faaiuga o le kuata ona o le siʻitia o tau i luga o le tau a le au faʻatau oloa, lea na faʻateleina ai le tau o gaosiga.E le gata i lea, na a'afia le tulaga o oloa fa'atau ona o gaioiga e tapuni ai fale

Europa

O le faʻamalosi i le tau o Polvo na vaʻaia i Germanv i le 03.2022.I le H1 o le kuata o tau o oloa na pa'ū ona o le faʻaitiitia o tau o meaʻai ma luga o le tau e mafua mai i le faʻaitiitia o le manaʻoga mai i lalo o alamanuia ma le faʻateleina o oloa faʻatau oloa.I le taimi lava e tasi, o le faasoasoaina o sapalai sapalai mai Rusia e auina atu i fafo na mafua ai le mamafa i le au gaosi oloa a Europa, ma o le au gaosi oloa i lalo ifo o le atunuu ua tipi a latou tau o galuega i le lotolotoi o le siʻitia o tau.O le maualuga foi o le tau, ma le faaletonu o le tamaoaiga, na faaitiitia ai le tau o le Euro i le US Dollar Mulimuli ane i le masina mulimuli o le O3.ua suia le tau.ma tau o oloa na siitia seia oo i le faaiuga o le kuata ona o le siitaga o le fafagaPropyene oxide tau ma le faaleleia o manaoga o oloa mai tagata gaosi PU. Ina ua maeʻa le faʻaitiitia o le 9% mai talanoaga a le kuata talu ai, o tau a Siamani Polyol na faʻamautu ile USD 3100/MT i le faaiuga. o le Q4.

Tautinoga: O nisi o mea o loʻo maua mai le Initaneti, ma ua faʻamauina le puna.E na'o le fa'aaogaina e fa'amatala ai mea moni po'o manatu o lo'o ta'ua i lenei tusiga.E na'o le feso'ota'iga ma le a'oa'oina, ma e le'o mo isi fa'atauga fa'apisinisi.Afai e i ai so'o se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai e tape loa.


Taimi meli: Tes-06-2022