Tala lelei: Longhua New Materials Co., Ltd. ma le Taitaifono Han Zhigang sa i le lisi o...

Tala lelei: Longhua New Materials Co., Ltd. ma le Ta'ita'ifono Han Zhigang sa i le lisi o atina'e mata'ina ma le aufaipisinisi mata'ina ta'itasi: e fa'atulaga se fa'ailoga fou mo le atina'e maualuga a le itumalo!

I nai aso talu ai, e tusa ai ma le "Fuafuaga mo le Faʻatinoina o Atinaʻe Maualuga Maualuga i le Itumalo "O se Laʻau Faʻataʻitaʻiga ma Manumalo" Fuafuaga Faʻatinoga", o se gaioiga masani o le filifilia o laʻau sa faʻatinoina i totonu o le itumalo, ma le Komiti a le Itumalo. Na tuufaatasia e le Matagaluega o Faasalalauga se lisi o sui eseese.Shandong Longhua New Materials Co., Ltd. o se sui iloga o pisinisi.I le taimi lava e tasi, na filifilia foi Mr. Han Zhigang, Taitaifono o Shandong Longhua New Materials Co., Ltd., e avea ma lisi o le "Excellent Entrepreneur Representative".Longhua Company ma le Taitaifono Han Zhigang o loʻo i luga uma o le lisi.

O le a le fa'ailoga?Fa'ailoga o ni fa'ata'ita'iga ma fa'ata'ita'iga.Ua fa'amauina le Kamupani a Longhua e fai ma fa'ata'ita'iga mo le faitau afe o atina'e.I le avea ai ma tagata Longhua, matou te matua mitamita lava.O lenei mamalu e vavalalata vavalalata ma le faʻamaoni ma le faʻamaoni o tagata faigaluega uma a le kamupani.

E le tutu tagata e aunoa ma le faatuatua, ma e le manuia foi le galue e aunoa ma le faatuatua.Fa'aaitalafu ose tasi lea o tu'utu'uga taua mo le fa'avasegaina ose atina'e fa'atatau.I lalo o le taʻitaʻiga a le taʻitaʻifono o le komiti faatonu, Longhua e pipii i le loto, patino ma faʻatuatuaina, ma e le faʻaleagaina e le atinaʻe lona faʻalagolago, ma faʻavae i luga o le faʻalagolago;Longhua e fa'atatau i tagata, totogi lafoga i le taimi, e le nofo aitalafu i totogi o tagata faigaluega, e nafa ma le atunu'u, ma e leai se maasiasi i tagata faigaluega;Longhua fa'aaloalo i le tulafono ma usita'ia O le faiga fa'aletulafono o se fa'ailoga o agafesootai.O le tulafono e le gata o le taunuuga le maalofia o le atinaʻeina o Saina faʻaonapo nei, ae o le faʻamautinoaga talafeagai mo le atinaʻe atili o Saina;Longhua e leʻi solia soʻo se tulafono poʻo ni faʻatonuga talu mai lona faʻavaeina, ma o loʻo faʻatinoina e le kamupani le tulafono mai tagata taʻitoʻatasi i pisinisi e oʻo i le iuga;E puipuia e Saina le siosiomaga.A'o malosi le atina'e, o lo'o mulimulita'i i le ala o atina'e gafataulimaina.E matua gauai atu i le puipuiga o le siosiomaga ma e le afaina ai le siosiomaga.

Afai e te le faʻaputuina laasaga, e le mafai ona e oʻo i le afe maila.Afai e te le faaputuputu ni au laiti, e le mafai ona e faia se sami.O laasaga uma o le atinaʻe ma soʻo se tuputupu aʻe o Longhua e le mavavaeeseina mai le taʻitaʻiga a le taʻitaʻifono ma le tausiga faʻatasi a tagata faigaluega uma.E maeu le laki o le avea ma se vaega o Longhua e leʻi faagaloina lava ona manaʻoga muamua ma agai i luma.Ou te talitonu i lalo o le taʻitaʻiga a le taʻitaʻifono, o le faʻatinoina o taʻitaʻi uma, ma taumafaiga faʻatasi a tagata faigaluega uma, o le atinaʻeina o le Kamupani a Longhua o le a sili atu ma sili atu ona susulu, ma o le a sili atu le susulu o lo tatou olaga!


Taimi meli: Me-18-2021