O avanoa o lo'o fa'atūina i vaega tau ta'avale ta'uta'ua

O la'au fou fou e maua ni tupe fa'aalu tetele e maua ai le gaosiga sili ona lelei ina ia mafai ai ona fa'amalieina le fa'atupulaia o mana'oga.Ina ia ofoina atu mea e fetaui ma le tofo a tagata faatau, o taumafaiga R & D e faʻaaogaina lautele.O loʻo suʻesuʻeina e le au fai maketi autu suiga eseese, fua faʻatatau, ma tuʻufaʻatasiga e fausia ai oloa maualuga ma tumau.O lo'o fa'atupula'ia le malosi o le tele o kamupani e fai faiga polyurethane.

Ua tatalaina e kamupani tetele maketi le auala mo pisinisi laiti e mulimuli ai i le faʻaaogaina o auala eseese.E le gata i lea, o loʻo sailia e tagata tauva fou ni avanoa tetele i le maketi o polyols i le lalolagi atoa faʻapea foʻi ma oloa polyurethane e aofia ai foams, coatings, elastomers, ma sealants.

Kamupani o loʻo taumafai e fai se igoa mo i latou lava i le maketi e tatau ona finau ma faʻalapotopotoga faʻavae.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Mati 2019, Covestro AG ma Genomatica, o se pisinisi biotechnology ma le ofisa autu i le US, na galulue faʻatasi i suʻesuʻega ma atinaʻe o mea maualuga faʻatinoga e faʻavae i polyols faʻafouina.O lenei faigapa'aga o lo'o fa'amoemoe e fa'aitiitia le fa'aaogaina o suau'u fa'ato'aga ma le kaponi fa'aoso.

I le isi itu, o nisi o gaosi oloa tetele i le lalolagi atoa ua faʻasalalau o le a latou faʻamutaina la latou galulue faʻatasi ona o le faʻatupulaia o eseesega.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Setema 2021, Mitsui Chemicals, Inc. ma SKC Co. Ltd. na faʻasalalau a latou suiga o sini tuputupu aʻe.O le faʻaaogaina o le polyurethane e avea o se mea mataʻutia mo galuega a le kamupani o se tasi lea o sini o atinaʻe i le lumanaʻi pe a maeʻa le faiga faʻavae e faʻatonutonu ai vaega pisinisi pisinisi, lea o le a aoga mo le tamaoaiga o le lalolagi.E tusa ai ma lenei mea, o lenei suiga taua na suia ai le faʻatupulaia o le maketi.

Ona o le faatupulaia o popolega o le siosiomaga ma le le taumateina o tau o meafaitino, o loo vaavaai kamupani tetele i polyols e faavae i meaola e faaitiitia ai le faalagolago i polyols e maua mai petrochemical masani.Ole tele o kamupani tetele o lo'o fa'agasolo i su'esu'ega ma fa'atauga o polyols fa'aolaola, va'ava'ai i le lumana'i e ono maua ai polyols fa'aolaola, ona o le fa'ateleina o le una'i mai pulega fa'atonutonu aga'i i le taumafaina o oloa fa'alelei.O le fanua fa'atau e fa'atotonu ma oligopolistic.

Ina ia mafai ona faia le polyurethane, o loʻo auai foʻi le au faʻatau polyol i le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia.O tupe fa'aalu mo taimi umi ma fa'atauga o lo'o fa'aitiitia tele i lenei faiga.O loʻo faʻateleina le malamalama o tagata faʻatau e uiga i le lelei o oloa.O se taunuuga, o loʻo i ai nei le au faʻatau oloa i lalo o le mamafa e tausisia tulaga maualuga o le lelei e ala i le tuʻufaʻatasia i le gaosiga o gaosiga.

Fa'atauga o polyols e fa'amoemoe e fa'atupula'ia ona o aiga e maualalo tupe maua i le taimi nei o lo'o i ai le mana'oga maualuga mo le fa'aogaina o le malosi.E le gata i lea,manaʻoga mo polyolso lo’o fa’atupula’ia ona o le fa’ateleina o le lagolago mai le malo.

O le siʻitia o le manaʻoga mo polyols faʻavae olaola ma le foam polyurethane fetuutuunai o loʻo fuafua foi e fesoasoani i le tuputupu aʻe o lepolyols sea maketi.

O nisi o mea tauamaketi polyolsaga fa'alauiloa lemanaʻoga mo polyolsaofia ai le fa'atuputeleina o le fa'aogaina o le foam polyurethane i fale faufale ma fale ta'avale, lea o le a avea ma mea iloga i le fa'ateleina o le mana'oga polyol i le lalolagi atoa.

O le isi mea e mafua ai le maketi o polyols o le siʻitia lea o le pusaaisa ma le pusaaisa gaosiga i le APAC.Ona o lona faʻatapulaʻaina fausaga, mama mama, ma le tau-lelei, polyol-faʻavaemaaa pua'ae fa'aaogaina lautele i faleaisa fa'atau pisinisi.

Polyurethane polyols e faia mai vaila'au fa'alatalata taua po'o mea mata e pei olepropyleneoxide, ethylene oxide, adipic acid, ma le carboxylic acid.O le tele o nei mea e mana'omia e fa'atatau i suau'u fa'atatau ile tau ole tau o oloa.Fa'atapula'aina o sapalai mo le ethylene oxide ma le propylene oxide na alia'e mai le fa'aletonu ole tau ole suau'u.

A'o gaosia mea mata'utia a polyols mai le suau'u mama, so'o se si'itaga o tau o le a fa'aitiitia ai tupe a le au gaosi polyol, e ono o'o atu ai i le si'itia o tau.O le i'uga, o le alamanuia polyols o lo'o feagai ma se fa'alavelave tele i le le mautu o tau o meafaitino.

Tautinoga: O le tusiga e sii mai futuremarketinsights.com PolyolsVa'aiga Maketi (2022-2032).Naʻo le fesoʻotaʻiga ma le aʻoaʻoina, aua le faia isi faʻamoemoega faapisinisi, e le faʻatusalia manatu ma manatu o le kamupani, afai e te manaʻomia le toe lolomiina, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le tusitala muamua, pe a iai se solitulafono, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi vave i matou e fai le tapeina.


Taimi meli: Oke-27-2022