Polyurethane Foam Mattresses: O le a le mea ma faʻafefea ona fai?

O le polyurethane foam o se mea e iai se fausaga telefoni feaveaʻi ma se pasene maualuga o le ea, faʻaaogaina i le tele o fanua, e aofia ai le gaosiga o mattresses.

I aso nei, o le gaosiga o le polyurethane o se faʻagasologa tuʻufaʻatasia e maua ai e i tatou le saogalemu, maualuga, ma atoatoa le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga.

Mea moni i se faapuupuuga…

I le 1937 mo le taimi muamua na iloa ai le polyurethane foam i totonu o le fale suesue e le Polofesa Otto Bayer.O lenei mea fou na ausia se manuia tele ma o aso nei o loʻo faʻaaogaina i vaega eseese: Faʻameamea, seevae, fale (faʻafetai i ona mea faʻapipiʻi) faʻapea foʻi i pisinisi tau taavale.

O le polyurethane foam o loʻo faʻaalia i se tulaga vaivai, elasticity, ma e ala i le malosi tele i le ea ma le susu;O le mafua'aga lea e fa'aaogaina i le gaosiga o fa'ama'i ma aluga.

Na Fa'apefea ona Fausia le Foam Polyurethane?

O le faagasologa o le iloa e faia i totonu o se alavai tapuni lea o loʻo faʻaauau pea ona fetuunai le mamafa ma le gaogao ina ia maua ai se mea faʻafefe.

Ona o le lautele o le faʻaogaina o le vai i le taimi o le gaosiga, o le polyurethane foam e matua faʻafeiloaʻi ma toe faʻaaogaina.

I luga o le alavai e tupu ai le polymerization reaction lea e suia ai le foam i poloka maeʻa, ona faʻaogaina lea ma vaneina.

Le 7 Uiga sili ona Taua o le Polyurethane Foam!

Afai o loʻo e mafaufau e faʻatau se faʻamaʻi foam, e tatau ona e iloa ona uiga autu e 7:

1. Malosi
2. gafatia gafatia
3. Malosi fa'amalosi
4. Tuuina atu gau
5. Malosi tensile sili
6. Seti fa'amalosi
7. Maufetuuna'i

Ta'utinoga: O nisi o anotusi/ata i lenei tusiga e mai le Initaneti, ma ua fa'amauina le puna.E na'o le fa'aaogaina e fa'amatala ai mea moni po'o manatu o lo'o ta'ua i lenei tusiga.E na'o le feso'ota'iga ma le a'oa'oina, ma e le'o mo isi fa'atauga fa'apisinisi.Afai e i ai so'o se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai e tape loa.


Taimi meli: Oke-27-2022