TDI fa'amatalaga maketi

O loʻo vaivai le maketi o le TDI i totonu o le atunuʻu, o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga i le maketi e mama, o le manaʻoga i lalo o loʻo faʻavaivaia, ma e naʻo le manaʻomia o suʻesuʻega pe a ulufale i le maketi, ma o loʻo faʻatau atu oloa i tau maualalo.Fa'alogo lelei ile tulaga tulitatao i lalo.

O le TDI upusii a Nanjing Tanqing Chemicals Co., Ltd. i Jiangsu ua faʻaititia, ma o le a faʻataunuʻuina le uta a Shanghai i le 16,500 yuan/ton.O tala fou i le maketi e filemu, o loʻo faʻaauau pea ona vaivai le manaʻoga i lalo, o le faʻatauga i le maketi e tatau lava ona tulitatao, o tagata o loʻo umia le saoasaoa o uta, o le taulaiga o fefaʻatauaiga o maketi e maualalo, o le maketi TDI mo taimi pupuu. o loʻo faʻatali mo le faʻavasegaina, ma o le a sili atu le gauai atu o le maketi i le tulaga tulitatao i lalo.

[O le tala na sii mai SUNSIRS]

TautinogaO nisi o anotusi/ata i lenei tusiga e mai le Initoneti, ma ua fa'amauina le puna.E na'o le fa'aaogaina e fa'amatala ai mea moni po'o manatu o lo'o ta'ua i lenei tusiga.E na'o le feso'ota'iga ma le a'oa'oina, ma e le'o mo isi fa'atauga fa'apisinisi.Afai e iai so'o se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou e tape vave..


Taimi meli: Tes-08-2022